================================================== Slider Section Start ================================================== -->

Onze troeven○ We onderhandelen met alle belangrijke in België aanwezige A-brand leveranciers en formaliseren jaarcontracten waardoor wij een betrouwbaar kader kunnen aanbieden aan onze leden voor de bevoorrading van retailproducten en dit aan de beste condities.

○ Regelmatige promoties worden aangeboden en meegedeeld via :

• B2B Folders - centraal/lokaal verspreid of verzonden naar gerelateerde handelaars,
• Digitale folder - uitgezonden op groot scherm in de belangrijkste verkooppunten van onze leden,
• Promotionele affiches - verspreid onder de leden en die tevens beschikbaar zijn in de winkels,
• Huis aan huis folders - die je tevens online kunt bekijken via onze website en via de website van een paar van onze leden.

○ Door enerzijds de regionale en nationale dekking van onze groothandelaars en anderzijds de aanwezigheid van onze cash and carry’s in de grote steden, bereiken we elk verkooppunt in België en krijgen alle handelaars toegang tot ons distributienetwerk.

○ Een enthousiaste ontvangst en bediening dankzij een echte ondernemingsgeest: al onze leden (groothandelaars, supermarkten, cash & carry, winkelpanden) worden uitgebaat door echte zelfstandigen die niet onder invloed staan van de grote retailers.

○ Onze centrale heeft een transparante en performante administratieve structuur en een toegewijde aankoop -commissie, bemand door eigen leden. Dit alles garandeert een uitermate lichte kostenstructuur en uitermate lage lidmaatschapsvoorwaarden.